Merkel & Vannix

 
MenV2
image-60

Jøttnjøl

Jøttnjøl komen van ver. Waar ze vandaan komen weet niemand, en waar ze naartoe gaan weet men al evenmin, maar nu zijn ze hier.

Hun nieuwsgierigheid is zo onstuitbaar. Zij snuffelen aan het leven, uw leven en verwonderen zich over wat u achterlaat en wat u met u meedraagt.
Wie bewaart zijn schatten nog die hij vroeger aan het strand vergaarde? Wie heeft ze nog; de allereerste knikker, of juist de laatste, een paperclip, een gedroogd bloempje, een gelukssteen, gewone ongewone dingen, persoonlijke schatten waar in een grotemensenleven geen plekje meer voor gevonden kan worden.
Jøttnjøl zorgen graag voor uw en hun schatten, zij hebben plaats genoeg, op zoek naar immer meer struinen zij stad en land af op zoek naar de ultieme ervaring van geborgenheid.

Een bijzondere ontmoeting, die in ieder geval in uw hart ruimte zal vinden. Jøttnjøl.

Een figurentheater walkact. Twee aparte wezens op weg met gigantische rugzakken vol verzamelde avonturen in de vorm van herinneringen en ervaringen. Zij blijven verzamelen, immers: alles is van waarde.
Straattheater met een poëtische inslag. Bijzonder en vertederend.
Samen met Tim Velraeds vormt Gijs Vennix: Merkel & Vannix. Jaren speelden zij al veel samen, o.a. voor Tiramisu (DonQzot, Sahara’hara, Vreemde Vogels etc.)

De foto’s hier zijn de eerste werkfoto’s van Jøttnjøl! Voor actuele beelden en info zie : www.merkelenvannix.nl www.merkelenvannix.nl

Jøl2k
image-61

jøtt2k
image-62

Jøtt72
image-63

Jøl72
image-64